+31 (0)73 684 3611

Zonnepanelen

Elios zonne-energie daksysteem

De sterke punten:

  • Dubbel uitgevoerde bevestiging
  • Toe te passen op bestaande en nieuwbouw
  • Flexibel, de Elios elementen volgen de dakcurve
  • Volledig waterdicht zonder kit of afdichtingsband
  • Bevestiging zonder perforaties
  • Hoge duurzaamheid

De panelen van Amorphous silicon worden met een speciale lijm bevestigd op een metalen ondergrond. Vervolgens worden deze elementen mechanisch vastgezet op het vlakke deel van het Riverclack paneel.

Iscom heeft voor de Riverclack Elios en Elios zonne-energie daksystemen gekozen voor uni-solar technologie, wereldwijd marktleider in de productie van zonne-energie modules.

Voordelen van het Elios zonne-energie daksysteem

Dubbele bevestiging: de zonne-energie panelen zijn bevestigd op een metalen element en worden later mechanisch vastgezet aan het Riverclack dakpaneel. Zo wordt de bevestiging van de zonnepanelen gegarandeerd gedurende de gehele werkzame periode van de zonnecellen.

elios_deck_picture2elios_deck_picture1elios_deck_picture3

Toepasbaarheid: Elios zonne-energie daksystemen kunnen ook in een latere fase worden aangebracht op een Riverclack dak, en zo vaak als nodig worden gedemonteerd zonder het uiterlijk van het gebouw aan te tasten.

Flexibiliteit: Een groot voordeel van het Elios zonne-energie daksysteem is de mogelijkheid het te gebruiken op gebogen dakvlakken. Zo volgt het de vorm van de Riverclack dakplaten.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram